VRI vinder prisen som Byens Bedste Bæredygtige Forening - Aarhus HC Fonden

VRI vinder prisen som Byens Bedste Bæredygtige Forening

Byens Bedste er Stiftens store, årlige fejring og hyldest af foreninger, virksomheder og personer, som har gjort det særlig godt i et forgangne år.

Byens Bedste 2023 gik til VRI for et fantastisk frivilligt arbejde omkring klubbens hold for udviklingshæmmede – VRI Dreamers (børn) og VRI Special Stars (voksne).

Det var Aarhus HC –  sammen med Jyske Bank – der havde taget initiativet til kategorien Byens Bedste Bæredygtige Forening. Og Peter Bredsdorff-Larsen, bestyrelsesmedlem i Aarhus HC siger om prisen:

– De frivillige er hele fundamentet for den foreningskultur, der skaber socialt bæredygtige samfund og fællesskaber. Og vi fik netop ideen til prisen ‘Byens Bedste Bæredygtige Forening’ for at hylde det arbejde, som tusindvis af frivillige gør hver eneste dag. Samtidig kan vi med prisen være med til at sætte spot på de mange bæredygtige tiltag, som byens foreninger bidrager med.

– Det er også ønsket om at yde konkret støtte til de frivillige, der er hele baggrunden for at skabe Fonden for Aarhus Støtter Håndbolden. Derfor glæder vi os også til at sætte flere og nye initiativer i gang, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Næste store tiltag er Grøn Bazar. Det glæder vi os til at fortælle meget mere om.