Frivillig Fest ’23 er udsolgt! - Aarhus HC Fonden

Frivillig Fest ’23 er udsolgt!

Frivillige fra alle hjørner af Aarhus – og i alle aldre – er onsdag den 8. november samlet på spillestedet Train til en fest – som alene handler om at sige tak for deres indsats.

Frivillig Fest ’23 er arrangeret af ’Fonden for Aarhus støtter håndbolden’, men i fondens ånd, så er det ALLE frivillige i byen, der er inviteret til takkefest. Og den invitation er faldet i god jord. Festen er udsolgt med 750 deltagere i alderen fra 17 til 91. Et godt billede på, at frivilligt arbejde appellerer til alle.

Til Frivillig Fest ’23 er det for en gangs skyld de frivillige, som bare skal tage imod og være sammen og hygge sig. Aftenens vært er Lars Hjortshøj (som rygterne vil vide engang har været spejderleder), og han vil blandt andet byde på en alternativ snak om frivillighed fra scenen, hvor blandt andet den tidligere landsholdsspiller, Jesper Nøddesbo, også vil blande sig.

Deltagerne i festen bliver desuden forkælet med gratis mad og drikkevarer, og det århusianske festband The Hitmen spiller op til dans.

Peter Bredsdorff-Larsen, der er en af initiativtagerne til den nystiftede håndboldfond, som har store ambitioner om at samle hele Aarhus, fortæller:

– Vi vil gerne skabe rammer, som gør det attraktivt at være frivillig. Og det gælder ikke kun for de mange frivillige i byens håndboldforeninger. Men alle frivillige. Uanset om det er inden for sport, kultur eller i sociale projekter, så gør de frivillige en enorm indsats, som er med til at skabe gode oplevelser for alle os andre. Og alle er drevet af den samme passion: At gøre en forskel for andre og samtidig være en del af et fællesskab.

Men hvorfor inviterer en håndboldfond alle frivillige i byen til fest?

– Vi er drevet af ambitioner om at skabe bedre rammer for alle håndboldspillere i Aarhus. Og samtidig på sigt skabe et fælles flagskib i toppen af dansk håndbold, som alle i Aarhus kan se op til og være stolte af. Vi vil gerne gøre os fortjent til hele byens opbakning, og det gør vi blandt andet ved at igangsætte meningsfulde projekter og dermed tilføre værdi til byens frivillige og de mange foreninger, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen.

Håndboldfonden har – foruden Frivillig Fest ’23 – også sat gang i en Grøn Bazar, hvor man samler brugt sportstøj ind i samarbejde med Aarhus Kommune og Jyske Bank. Det indsamlede tøj skal gives videre, så andre kan få glæde af tøjet. Det kommer til at ske den 26.  november i Vibyhallen.