Byens Bedste - Aarhus HC Fonden

Er I Byens Bedste Bæredygtige Forening?

Det er NU – du skal indstille din forening!

Sidste frist er 17. april

Sidste år løb VRI med æren for klubbens håndboldtilbud til udviklingshæmmede børn og unge. Skal din forening være den næste, som skal hyldes?

Vi ved, at mange, mange foreninger i Aarhus gør en kæmpe forskel – også når det gælder bæredygtighed.

Sammen med Jyske Bank er vi derfor igen i år sponsorer for kategorien Byens Bedste Bæredygtige Forening.

Med prisen vil vi hylde alle de gode initiativer, der bliver gjort rundt omkring i de aarhusianske idrætsforeninger. Også for at inspirere endnu flere til at tænke bæredygtigt!

Frem til 17. april kan du skrive en kort indstilling på stiften.dk her:

Fotos: Århus Stiftstidende

 

Måske er I bæredygtige – uden at tænke over det?

Husk – bæredygtighed er mange ting! Det kan for eksempel være indsatser inden for miljø og klima samt sociale forhold.

Måske har netop jeres forening fokus på affaldssortering, samkørsel, energisparende lys, en skraldedag i lokalområdet, eller måske har I visioner om at spare ekstra meget på vandet eller genbruge og reparere tøj og udstyr i stedet for at købe nyt?

Eller måske er jeres indsatser mere på det sociale plan. Det handler om at opbygge et trygt og godt lokalsamfund, hvor mennesker har mulighed for at udvikle sig og bidrage til fællesskabet. Det indebærer også at fremme sundhed, diversitet og inklusion.

Det kan være, at I samler lokalmiljøet til fællesspisning, I laver hold og aktiviteter inden for jeres sport til gavn for særlige grupper af udøvere, der ikke kan deltage på de gængse hold og niveau, eller måske har I frivillige, der skal hyldes, idet de gør en ekstraordinær forskel i hverdagen for sporten, for andre eller for fællesskabet.

Der sker så mange gode ting i foreningerne, og vi skal have dem frem i lyset, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Lad os få alle de gode ideer og tiltag frem i lyset.

Hvad er Byens Bedste?

’Byens Bedste’ er en årlig begivenhed, hvor Århus Stiftstidende og aarhusianerne sammen hylder det bedste inden for forskellige kategorier, og det hele kulminerer i et stort show i Tivoli Friheden 24. august, hvor vinderne findes.

Der nomineres 5 kandidater i hver kategori. Frem til 17. april kan alle indstille deres forslag. Herefter vælger en komité fem nominerede. Og fra juni og frem til august stemmer aarhusianerne på deres favoritter.

Du kan læse meget mere her:

Sidste års vinder

Sidste års vinder af prisen var VRI for deres fantastiske frivillige arbejde omkring klubbens håndboldhold for udviklingshæmmede – VRI Dreamers (børn) og VRI Special Stars (voksne)

Se det skønne portræt af dem her: